neděle 16. červen 2024 od 14:00

Michalovy Hory, hřiště u hospody


Michalovohorské hřiště patřilo v neděli 16. června jen dětem. Akce vypukla hromadným přivítáním ve 14:00, kdy každé z dětí dostalo pamětní list a kapsičku okolo krku na penízky. Za splnění rozmanitých úkolů jim přibývaly penízkolístečky, které pak v obchodu „U hodného dědečka a princezny“ měnily za dárečky, sladkosti a poukazy na Ilsano a špekáčky.

Děkujeme všem, kteří pomohli přímo na místě i bez předchozí domluvy a že o dobré lidi nebyla nouze. Stejně jako o ty spokojené, kteří se zajímali, zda akci pořádáme každoročně, protože by rádi zase přijeli.

Akce by se neobešla bez Libora a Vašíka, kteří věnovali ceny do tomboly a občerstvovali nás; Jirky který zajistil motokáry; Aničky, která vymýšlela stanoviště; Radka a Martina, kteří tahali těžké věci a stříleli s dětmi ze vzduchovky; Marušky, která tiskla a laminovala; manželů Markových, kteří pomáhali dětem na stanovištích; Péťi a Fandy, kteří zdobili, chystali a asistovali; Hanky za princeznování v obchůdku; Martina a jeho dýdžejování, Standy a Dana, kteří plnili dětem kapsy bonbóny a za splnění úkolů zozdávaly dvojnásobek lístečků; Johanky, Rózy, Amálky a dalších.

Děkujeme Chodové Plané za zajištění skákacího hradu, Plánské čokoládovně za plné tašky bonbónu a všem těm, kteří dobrovolně přispěli do kasičky Spolku Michalových Hor.


Galerie